Corona

Hoe bescherm je jezelf, je kindje en je omgeving tegen corona? Ga je wel of niet voor vaccinatie als je zwanger bent? Hier vind je informatie omtrent covid-19 om een keuze te maken die bij jou past.

Alle onderzoeken, artikelen en video's over corona

Bevallingservaringen op de juiste manier meten

Bevallingservaringen op de juiste manier meten De bevallingservaring krijgt steeds meer aandacht. Dat is belangrijk, want de bevallingservaring speelt een belangrijke rol in het leven van een vrouw. Om te achterhalen hoe vrouwen hun bevalling ervaren, […]

Meer lezen
Geboortezorgtafel 4 oktober 2022

Geboortezorgtafel 4 oktober 2022 09 september 2022. Wil jij een actieve bijdrage leveren aan verbetering van de geboortezorg in de regio Amsterdam? En ben jij zwanger, moeder, kraamverzorgenden, student, docent, onderzoeker, verloskundige of gynaecoloog? […]

Meer lezen
Bekijk alle nieuwsberichten

Doe mee aan onderzoek,
en help de wetenschap vooruit!

  • Coronapandemie maatregelen: gevolgen voor zwangeren en voor zorgverleners

    Er wordt onderzocht wat het effect is van de maatregelen als gevolg van de corona pandemie op de geboortezorg in Nederland voor zowel zwangere vrouwen als zorgprofessionals.

    Bekijk dit onderzoek
  • Veilige en persoonlijke zorg tijdens de coronapandemie

    Het ASPIRE-project onderzoekt wat tijdens de coronapandemie in het Verenigd Koninkrijk en in Nederland het beste heeft gewerkt in de geboortezorg. Het doel is om te zorgen voor veilige en gepersonaliseerde zorg voor moeder, partner en baby.

    Bekijk dit onderzoek