9 oktober 2023. Kennispoort Verloskunde lanceerde een maand geleden haar vernieuwde website.

Kennispoort Verloskunde is een initiatief van de Samenwerkende Opleidingen Verloskunde.
De website heeft als doel om relevante inzichten uit wetenschappelijk onderzoek toegankelijk te maken voor verloskundigen (in opleiding) en andere geboortezorgverleners.
Dit doen we met:
Onderzoek in ’t kort: Nederlandstalige samenvattingen van relevant verloskundig onderzoek dat recent is verschenen in wetenschappelijke internationale tijdschriften. Zo kun je snel zien wat een onderzoek inhoudt. Wil je verdieping, dan kun je doorklikken naar de originele Engelstalige publicatie.
Interviews: Elke maand interviewen we een Nederlandse verloskundig onderzoeker die nieuwe inzichten voor de praktijk met je deelt. Verloskundigen en cliënten vertellen wat zij daaraan hebben.
Podcast Vol Verwachting: In onze nieuwe podcast Vol Verwachting gaan we elke twee maanden in gesprek met mensen die recent gepromoveerd zijn op een verloskundig onderwerp. Wat hebben zij ontdekt in hun onderzoek?
En meer… het laatste nieuws over verloskundig onderzoek en aanstaande promoties.
Niets missen?
Wie niets wil missen kan zich op de site van Kennispoort Verloskunde aanmelden voor onze wekelijkse nieuwsbrief ‘Vers van de pers’, met al bijna 4.000 abonnees.