Masterfonds

Ben je werkzaam als verloskundige en wil je graag je WO-master halen?

AVAG biedt gefinancierde masters aan stagebieders. Solliciteer nu!

Academisering van de verloskunde opleiding is fundamenteel binnen de visie van Verloskunde Academie Amsterdam Groningen (AVAG). De toenemende complexiteit van de geboortezorg vraagt om verloskundigen die naast het geven van aandachtige zorg besluiten kunnen nemen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook is het van belang dat zij toegerust zijn voor intensieve interdisciplinaire samenwerking. Om deze specifieke en waardevolle verloskundige bijdrage aan de geboortezorg te kunnen leveren, is academisering noodzakelijk.

Vanuit de AVAG wordt de mogelijkheid aangeboden om deel te nemen aan een Masterfonds. Dit Masterfonds biedt verloskundigen de mogelijkheid om een master te volgen.

Vergoeding

Om verloskundigen te stimuleren een master te gaan volgen, biedt het masterfonds een vergoeding aan. Deze vergoeding houdt in dat gemaakte kosten in het kader van de master betaald worden door het Masterfonds. Daarnaast is het Masterfonds bereid om te compenseren voor (een deel van) de kosten die gemaakt worden ter vervanging van de uren die gemaakt worden voor de master.

Tegenprestatie

In ruil voor deze vergoeding verwacht het Masterfonds een tegenprestatie. Deze tegenprestatie is enerzijds in de vorm van studentbegeleiding. Het Masterfonds verwacht dat er minimaal voldaan wordt aan het aantal uren studentbegeleiding wat er wordt opgenomen in het masterfondscontract. Anderzijds is het verzamelen van gegevens in het kader van wetenschappelijk onderzoek een onderdeel van de tegenprestatie.

Download hier de vacature van het Masterfonds.

Meld je aan voor het Masterfonds

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.